Tech-Service A/S

Tech-Service A/S har specialiseret sig i design, salg, montage og service af vinduespudsesystemer og bygningsvedligeholdelsesanlæg til nybyggerier i Skandinavien.

​Vi har mange års erfaring indenfor nybyggeri og entreprenørbranchen, og vi er i stand til at tilbyde uforpligtende løsningsforslag allerede på projektstadiet. Vi udarbejder forslag i AutoCad, der viser, hvordan vore produkter kan indgå i det pågældende projekt, med henblik på at opnå den optimale løsning i design og funktion.

​Vi har leveret anlæg til udvendige glasfacader, indvendige glasfacader og glasatrier, til skrå glastage, pudsestiger på køreskinner med arbejdsplatform, pudsebroer på køreskinner, specialkonstruktioner i stål og aluminium, faldsikringsudstyr samt mange andre løsninger.

​Alle produkter opfylder den Europæiske Sikkerhedsnorm EN1808, Maskindirektivet og er CE-mærket. Alt udstyr bliver monteret i overensstemmelse med Arbejdstilsynets bestemmelser.

Tech-Service A/S er agent for nogle af markedets bedste og mest anerkendte leverandører, CoxGomyl Spanien og Rostek Oy, Finland. Dette sikrer høj kvalitet i design, produkter, funktionsduelighed, vedligeholdelse og service.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage med nærmere info om hvad vi kan gøre for lige netop dig.​​